Evo Morales برای Covid-19 مثبت بود

[ad_1]

رئیس جمهور پیشین بولیوی ، اوو مورالس تحت سرپرستی است مراقبت پزشکی پس از جلسه این سه شنبه که او نسبت به ویروس کرونا مثبت بود. تأیید تشخیص یک شبه پس از ساعتها حدس و گمان و انکار خود مورالس در مورد سلامتی خود ارائه شد.

“طبق آزمایشات آزمایشگاهی انجام شده در ساعات اخیر بر روی رئیس جمهور سابق Evo Morales Aima ، Covid-19 کشف شد “بر اساس بیانیه ای که ایستگاه رادیویی کوکا-کوکا کاوساچون در منطقه استروپی کوچابامبا ، سنگر اصلی اتحادیه های سیاسی و صنفی خود ، در فیس بوک قرار داده است.

ارتباطات تکثیر شده توسط این ایستگاه رادیویی بولیوی ، که مورالس آخر هفته ها روی آن پخش می کند ، همچنین نشان می دهد که رئیس جمهور سابق “پایدار است و تحت درمان و مراقبت های پزشکی است که پرونده را راهنمایی می کند.”

اطلاعات ناشناخته در مورد سلامتی رئیس جمهور سابق بولیوی بود علت جنجال از این دوشنبه شب ، هنگامی که برخی از رسانه های محلی اخبار مربوط به عفونت احتمالی او را منتشر کردند ، در نتیجه ویزیت وی از یک کلینیک خصوصی در Cochabamba.

پیامی از رادیو کاوساچون کوکا ، که در آن Evo Morales برای ویروس کرونا مثبت است.

پیام رادیو کاوساچون کوکا ، که در آن Evo Morales برای ویروس کرونا مثبت است ، تأیید شده است.

مورالس پس از اولین سخنرانی در توئیتر نوشت: “من از بسیاری از افرادی که دائماً نگران سلامتی و سلامتی من هستند سپاسگزارم. خدا را شکر ، پاچا (پاچاماما) و بسیاری از اظهارات همبستگی مردم ما ، من احساس بسیار خوبی دارم.” مشکوک به عفونت

بعد از ظهر سه شنبه گذشته ، مورالس یک روزنامه بولیوی را به روزنامه نگاری “مضر و کوچک” متهم کرد زیرا معتقد بود که این روزنامه “سلامتی” خود را “گمانه زنی” می کند ، که به نظر می رسد عفونت در آن منتفی است.

این سو The ظن بعداً دوباره مطرح شد وقتی كه وی در اظهاراتی دیگر از برخی روزنامه نگاران و رسانه ها به دلیل “نگرانی” كه درباره سلامتی خود نشان داده اند تشكر كرد.

مورالس ، که همچنین رئیس جنبش دولت برای سوسیالیسم (MAS) است ، به لیست برخی از مقامات دولت تحت رئیس جمهور لوئیس آرس که به ویروس آلوده شده اند ، مانند وزیران دفاع ، امور خارجه و کارهای عمومی ، پیوست.

Evo Morales ویروس کرونا دارد.

Evo Morales ویروس کرونا دارد.

رئیس جمهور سابق از زمان ورود به بولیوی در 9 نوامبر ، درگیر سفرهای شدید ، کنفرانس های مطبوعاتی و کنگره های حزب خود در مناطق مختلف این کشور بوده است ، بدون اینکه لزوماً به امنیت زیستی مانند استفاده از ماسک یا فاصله گرفتن از خود اهمیت دهد.

بولیوی رو به رو است موج دوم عفونت ها به دلیل همه گیری ، که به بیش از 2000 مورد در روز می رسد ، مشابه آنچه در ماه ژوئیه و آگوست اتفاق افتاد ، اگرچه این بار بدون محدودیت های کلی یا جزئی در فعالیت ها.

مرگ و میر ناشی از کشف اولین موارد بیماری 9454 و 176،761 مورد عفونت تایید شده است ، پس از 1473 مورد مثبت جدید و 39 مرگ گزارش شده در این سه شنبه.

با اطلاعات از EFE

[ad_2]

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *