[ad_1]
اونگ سان سوچی، که روز دوشنبه با کودتا دستگیر شد ، تجسم سرنوشت پر سر و صدا میانمار است. این نماد دموکراسی تبدیل شد جامعه بین المللی پس از درام مسلمان روهینگیا ، دوباره به دست ارتش افتاد.
بانوی رانگون، که از سال 2016 به طور موثر برمه را رهبری می کند ، به همراه دیگر رهبران حزب خود ، لیگ ملی برای دموکراسی (NLD) دستگیر شد.
اونگ سان سو کی (75) ، که احساس نیت نظامی کرد ، به “عدم پذیرش” کودتا فراخوانده شد، در پیامی به جمعیت که توسط طرفدارانش توزیع شده است.
“من به امید اعتقاد ندارم ، فقط به کار اعتقاد دارم. شما برای رسیدن به امیدهای خود سخت تلاش می کنید. فقط امید ما را به جایی نمی برداو در آگوست 2015 به خبرگزاری فرانسه گفت.
چند ماه بعد ، NLD در یک انتخابات تاریخی پیروز شد و آنگ سان سوچی ، که تقریباً 30 سال اختلاف داشت ، به عنوان رئیس اجرایی مسئولیت را به عهده گرفت.
موقعیتی که او مجبور بود موقعیت خود را بدست آورد زیرا جنبش دوباره به دست آورد یک پیروزی چشمگیر در انتخابات قانونگذاری در ماه نوامبر. اما ظاهراً ارتش تصمیم گرفت با دستگیری از او جلوگیری کند.
در طی این سالها ، آنگ سان سوچی ، رهبر کشور ، مجبور شد با ارتش قادر متعال ، که سه وزارتخانه اصلی (کشور ، دفاع و مرزها) را کنترل می کند ، معامله کند.
تصویر برنده جایزه صلح نوبل ، یک بار در مقایسه با نلسون ماندلا یا مارتین لوتر کینگ ، برای همیشه تحت الشعاع درام روهینگیا قرار دارد.
مقداری 750،000 عضو از این اقلیت در سال 2017 از سو abuse استفاده ارتش و شبه نظامیان بودایی فرار کرد و به اردوگاه های بنگلادش پناه برد.

اعتراض به کودتا در میانمار که تصویر آنگ سان سوچی را نشان می دهد. عکس: رویتر
فاجعه ای که منجر به اتهام برمه به “نسل کشی” در برابر دادگاه بین المللی دادگستری ، نهاد اصلی قضایی سازمان ملل شد.
رهبری که “هرگونه قصد نسل کشی” را انکار می کند، او شخصاً برای دفاع از کشورش در دادگاه رفت.
عدم دلسوزی برای این موضوع خشم جامعه جهانی را برانگیخت: کانادا و چندین شهر انگلیس عنوان شهروند افتخاری وی را از او سلب کردند و عفو بین الملل وی را از جایزه “سفیر وجدان” محروم کرد.
اما مردمش به او اعتماد کن.

عکسی از آنگ سان سوچی از سال 1991 ، جایی که او یک رهبر غیرنظامی است که علیه دیکتاتوری نظامی میانمار می جنگد. عکس: AP
از زن خانه دار به آیکون
زندگی او با یک درام آغاز شد: ترور پدرش ، قهرمان استقلال در دو سالگی ، در سال 1947. وی اولین قسمت از زندگی خود را در تبعید گذراند ، ابتدا در هند و سپس در انگلستان.
آنجا منجر به زندگی نمونه زن خانه دار، با یک استاد دانشگاه تخصصی از تبت در آکسفورد و مادر دو فرزند ازدواج کرده است.
اما در سال 1988 ، هنگامی که برای رفتن در کنار مادرش به برمه سفر کرد ، با اعلام اینکه در سرنوشت کشورش درگیر خواهد شد ، در میان شورش علیه حکومت نظامی ، همه را متعجب کرد.

آنگ سان سوچی در جریان انتخابات اکتبر 2020 در میانامر. عکس: EFE
وی در اولین سخنرانی خود که نمادی از ورودش به سیاست تلقی می شود ، گفت: “من به عنوان دختر پدرم نمی توانستم نسبت به هر آنچه اتفاق افتاده بی تفاوت باشم.”
سرکوب سال 1988 حدود 3000 نفر را به کام مرگ کشانداما این نشانه تولد شمایل است. فیل رابرتسون ، نماینده سازمان غیردولتی دیده بان حقوق بشر در آسیا ، توضیح داد که این “مخزن امیدهای بازگشت به دموکراسی” برای کل مردم برمه است که توسط دیکتاتوری نظامی 1962 خفه شده است.
اگرچه هیئت مدیره به او اجازه تشکیل NLD را داد ، اما وی به سرعت در حصر خانگی قرار گرفت. او از دور شاهد پیروزی حزب خود در انتخابات 1990 بود ، اما حکومت نظامی از پذیرش نتایج خودداری کرد.
بنابراین او سالها را در خانه اش حبس شده در حاشیه دریاچه ای در وسط رنگون گذراند ملاقات چندین شخص مجاز را دریافت کردو همچنین دو پسرش که با پدرشان در انگلیس زندگی می کردند. دومی در اثر سرطان درگذشت بدون اینکه همسرش بتواند خداحافظی کند ، از ترس اینکه نتواند به برمه برگردد.
وی در سال 1991 جایزه صلح نوبل را دریافت کرد ، اما نتوانست به اسلو برود. برای به دست آوردنش مجبور شد بیش از 20 سال صبر کند.
در سال 2010 ، آنگ سان سوچی پس از آزادی آزاد شد 15 سال در حبس خانگیو در سال 2012 به دنبال انحلال خود هیئت مدیره یک سال قبل وارد پارلمان شد.
تصویر این آیکون به سرعت در جامعه جهانی شروع به ترک خورد. برخی او را به برداشت خودكامه از قدرت متهم كردند.
منبع: خبرگزاری فرانسه
AFG
[ad_2]