[ad_1]
پلیس نیکولاس مادورو به مقر سازمان های بشردوستانه حمله کرد و برخی از کارگران آنها را زندانی کرد ، در حالی که سازمان ملل بودجه سازمان های غیردولتی را قطع کرد و پارلمان قوانینی را برای تنظیم آنها تهیه کرد. کسانی که در ونزوئلا به بیشتر نیازمندان کمک می کنند شک ندارند: آنها مورد حمله قرار می گیرند.
همه چیز در عرض چند هفته اتفاق افتاد ، که در آن Chavismo حاکم صدای خود را بلند کرد بر اساس گفتمان رسمی ، علیه سازمان های غیردولتی دشمنان انقلاب موسوم به بولیواری شد.
چرخش نیز دقیقاً هنگامی اتفاق می افتد 80٪ مردم در فقر شدید قرار دارند یا همانطور که سازمان ملل می گوید ، میلیون ها ونزوئلائی نیاز مبرم بشردوستانه دارند.
“ما معتقدیم که ادامه آزار و اذیت و جرم انگاری کمک های بشردوستانه فقط یک کشور آسیب دیده وجود دارد: مردم“لوئیس فرانسیسکو کابیزاس ، مدیر سازمان غیردولتی Convite ، سازمانی که به سالمندان فقیر کمک می کند ، به Efe گفت موضوع عملیات پلیس در اواسط دسامبر است.
پس از این قسمت ، که با سخنرانی کابیزاس در مقر پلیس به پایان رسید ، Convite توانست وسایلی را که در اواسط حمله از آنها مصادره شده بود ، بازیابی کند ، زیرا به گفته مدیر این سازمان ، آنها هیچ عمل غیرقانونی انجام نداده اند. حمایت از 25000 نفر در 15 سال گذشته
با این حال ، این فعال معتقد است که این نوع اقدامات آن را “به طور فزاینده ای دشوار” می کند کار برای استقرار طرح واکنش بشردوستانه مصوب سازمان ملل متحد که فقط برای سال 2020 مبلغ 762 میلیون دلار پیش بینی شده است.
Cabesas توضیح می دهد ، سازمان ملل ، “بدون گزینه” در ونزوئلا همه این کمک ها را توزیع می کند و بنابراین با دهها سازمان غیردولتی محلی که “روابط جامعه” دارند و کسانی هستند که در موارد دیگر از جمله غذا ، آب ، انرژی ، حقوق جنسی و تولید مثل به بیشتر نیازمندان کمک می کنند همکاری می کند.
کمک کمتری
ماریا النا موران احساس می کند “بسیار ناامید از دولت”. مادربزرگ 51 ساله که در فقر شدید زندگی می کند ، قوه مجریه و نه دادگستری را مقصر این واقعیت می داند که امروز پنج امدادگر در ایالت غربی زولیا ، جایی که او با خانواده اش زندگی می کند ، پشت میله های زندان هستند.
پنج تایی ، اعضای سازمان Azul Positivo ، به یک نماد تبدیل شده است از توهین نکوهش شده توسط سازمانهای غیردولتی ونزوئلا پس از دستگیری و بعداً به جرایمی از جمله ارتباط جنایی و پولشویی متهم شد.
ماریا النا اصرار دارد ، مانند بسیاری از سازمان های حقوق بشری ، این افراد بی گناه هستند و هشدار می دهد که کار آنها به “آرام کردن آبها” کمک کرده است ، کنایه از کمک آنها به جوامع فقیرنشین منطقه است.
“آبی مثبت این پنجره ای به محله های فراموش شده استاین زن گفت: “کسانی که گرسنه هستند نیاز دارند (…) من سه بار ذی نفع شده ام ، کیسه های غذایی دریافت کرده ام ، غذای بسیار گران قیمت که نداشتم.”
دستگیری ها و اتهاماتی که بازیگران بشری متحمل شدند ، سرانجام به آن سازمان هایی پیوستند که در اقدامات اخیر دولتی را می بینند که نمی خواهد بشناسد یا افشا کند “وضعیت کنونی چشمگیر ونزوئلایی ها”یا رافائل اوزگاتگی ، مدیر سازمان غیردولتی Provea ، فکر می کند.
“در حال حاضر ، در سال 2021 ، تلاش برای خاموش کردن صدای جامعه مدنی ، که ادامه خواهد داد در مورد آنچه در ونزوئلا اتفاق می افتد صحبت می شود ، ما در مورد رسانه ها ، روزنامه نگاران ، رهبران اجتماعی و مدافعان حقوق بشر صحبت می کنیم ،” جامعه شناس
ده ها امدادگر و سازمان های محلی به همان اندازه خشمگین هستند آنها تجلی یافته اند، با اعتراضات خیابانی و پست های متعدد در شبکه های اجتماعی ، اصرار دارند که آنچه را تحت تعقیب و تعقیب دولت می دانند متوقف شود
جنگ صلیبی
در این جنگ صلیبی ، سازمان های غیردولتی محلی حمایت نسبی سازمان ملل را دریافت کردند ، که از یک سو به صداهای خواستار پیوستند فعالان آزاد شده در زولیا بازداشت شد و از طرف دیگر ، برنامه انتقال پول را متوقف كرد ، كه با آن هزاران خانواده برای هزینه های اساسی پول می گرفتند.
اگرچه سازمان ملل اطمینان می دهد که این تصمیم فقط “درصد کاهش یافته” از طرح واکنش بشردوستانه را تحت تأثیر قرار می دهد ، اما مدافعان می گویند که این شامل هزاران ونزوئلایی است که از تنها معیشت خود محروم هستند.
در طرف دیگر تاریخ ، Chavismo ، که اکنون قدرت را از پارلمان اعمال می کند ، قانون جدیدی را برای تحریم سازمان های غیردولتی ونزوئلا پیشنهاد کرد به این دلیل که آنها بخشی از توطئه علیه دولت نیکولاس مادورو هستند از ایالات متحده پول دریافت می کنند.
این را چندین بار توسط رهبر حزب حاکم ، دیوسدادو کابلو ، که این سازمان ها هستند ، گفته شده است. “توانایی انجام کودتا”.
اگرچه دامنه این قانون احتمالی تاکنون ناشناخته است ، کابیزاس پیش بینی می کند که به دلیل این محاصره و فشار ، برخی از امدادگران “سرانجام قربانی ترس خواهند شد” در حالی که سازمان ها فرار کارکنان را تجربه می کنند ، اقدامات خود را تغییر جهت می دهند یا کار خود را متوقف می کنند.
وی تأکید می کند که این امر ترک خواهد شد بیش از 10 میلیون ونزوئلایی با فرصت های کمتری برای حمایت و مواردی مانند پائولا ، مادر جوان 5 فرزند که از مزایای آزول پوزیتویو در زولیا نیز بود ، تکثیر می شود و منجر به گرسنگی بیشتر و زندگی در فقر می شود.
هکتور پریرا. آژانس EFE
PB
[ad_2]