ولادیمیر پوتین اعلام کرد که روسیه هفته آینده واکسیناسیون گسترده علیه ویروس کرونا را آغاز می کند

[ad_1]

ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور روسیه ، چهارشنبه هفته گذشته کمپینی را برای واکسیناسیون گسترده علیه ویروس کرونا آغاز کرد و داروی تولید شده در روسیه را “بهترین در جهان” توصیف کرد.

لطفاً هفته آینده واکسیناسیون دسته جمعی کل مردم را شروع کنید پوتین در یک کنفرانس دولتی از طریق کنفرانس ویدیویی گفت:

“هیچ داروی ویروس کرونا از سطح محافظت و سطح ایمنی Sputnik V برخوردار نیست. واکسن روسی بهترین واکسن در جهان است“او اضافه کرد.

اظهارات پوتین در روزی بیان شد که روسیه از سد عبور کرد 63 هزار مرده بر اساس داده های منتشر شده توسط گروه ویژه همه گیر روسیه ، از ویروس کرونا بعد از افزودن بیش از 550 مورد مرگ در روز گذشته.

واکسن اسپوتنیک اولین بار در اوت سال گذشته علیه ویروس کرونا ثبت شد.

واکسن اسپوتنیک اولین بار در اوت سال گذشته علیه ویروس کرونا ثبت شد.

در 11 آگوست ، روسیه اولین واکسن را علیه Covid-19 ثبت کرد که توسط مرکز اپیدمیولوژی و میکروب شناسی نیکلای گامالیا ساخته شد.

واکسیناسیون ، که به طور مشترک با صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه تولید می شود ، در دو دوز با حداقل سه هفته فاصله زمانی بین اول و دوم انجام می شود. به گفته متخصصان ، این امر امکان پاسخ ایمنی قوی تر و طولانی تر از واکسن های مبتنی بر همان بردار را برای دو دوز فراهم می کند.

مرکز گامالئا در اواسط ماه دسامبر اعلام کرد که در 22000 داوطلب 91.4٪ اثر در برابر ویروس کرونا را به دست آورده است و بر اهمیت توافق نامه دریافت شده با آرژانتین برای دریافت دارو تأکید کرد.

گامالئا در بیانیه ای گفت: “اثر واکسن Sputnik V براساس تجزیه و تحلیل نهایی نقاط کنترل داده های بدست آمده 21 روز پس از اولین دوز ، 91.4٪ است.”

حتی Kirill Dmitriev ، مدیر صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه (RDIF). وی اطمینان داد که Sputnik V همچنین در برابر ویروس کرونا ویروس جدید که در انگلیس و سایر کشورهای اروپا یافت می شود ، م effectiveثر است.

JPE

[ad_2]

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *