“همه باید این کار را انجام دهند”

[ad_1]

پاپ فرانسیس روز شنبه اعلام کرد که “هفته آینده” علیه ویروس کرونا واکسینه می شود و محکوم می شود ““انکار خودکشی” کسانی که مخالف هستند به این داروی همه گیر

هفته آینده ما شروع به انجام آن خواهیم کرد (واکسیناسیون) ، من قبلاً قرار گذاشتم“، پاپ در مصاحبه ای با کانال 5 ایتالیا گفت ، که فردا پخش می شود و متن آن تصفیه شده است.

این تائیدیه مقام معظم رهبری در مدت کوتاهی پس از اعلام واتیکان در مورد فوت پزشک شخصی خود فابریزیو سوکورسی (78 ساله) که در 26 دسامبر به دلیل سرطان در بیمارستان بستری شد ، شناخته شد. با عفونت ویروس کرونا پیچیده شد.

شما باید آن را انجام دهید“پاپی آرژانتین اصرار کرد و اخراج کرد:” انکار خودکشی وجود دارد که نمی توانم توضیح دهم. “

فابریزیو سوکورسی ، پزشک پاپ فرانسیس ، پس از ابتلا به ویروس کرونا در اثر عوارض سلامتی درگذشت.

فابریزیو سوکورسی ، پزشک پاپ فرانسیس ، پس از ابتلا به ویروس کرونا در اثر عوارض سلامتی درگذشت.

“من فکر می کنم که از نظر اخلاقی ، همه باید واکسینه شوندزیرا شما نه تنها سلامتی ، زندگی خود بلکه دیگران را نیز به خطر می اندازید. “

وی همچنین یادآوری کرد که “هنگامی که او پسر بود” “یک بیماری همه گیر فلج اطفال وجود داشت که بسیاری از کودکان را فلج کرد و همه منتظر یک واکسن بودند (…) هنگامی که واکسن رسید ، آنها به آن قند دادند” ، او پاپ فرانسیس را به یاد می آورد.

وی افزود: “سپس ما در سایه واکسن ها ، علیه سرخک ، علیه این ، علیه آن … واکسن هایی که به کودکان تزریق می شود بزرگ شدیم.”

و تلفن را قطع کرد: “من نمی دانم چرا برخی می گویند” نه ، واکسن خطرناک است “، اما اگر پزشکان آن را به عنوان چیزی که می تواند خوب باشد و خطر زیادی ایجاد نمی کند ، چرا این کار را نمی کنیدپونتیف پرسید.

با اطلاعات آژانس ها

[ad_2]

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *