[ad_1]
مجلس نمایندگان امروز چهارشنبه آغاز به کار کرد بحث و رای دادن تحت تعقیب سیاسی دونالد ترامپ به جرم دامن زدن به قیام پس از حمله هفته گذشته به کنگره که منجر به کشته شدن پنج نفر شد.
دموکرات های مجلس نمایندگان به استیضاح ترامپ رأی داده اند که اولین و تنها رئیس جمهور در تاریخ ایالات متحده خواهد بود که دو بار استیضاح می شود.
حداقل در روند وقایع پنج جمهوری خواه مجلس نمایندگان همچنین اعلام کرده است که به استیضاح ترامپ رأی خواهد داد ، اگرچه هیچ جمهوریخواهی در جریان اولین دادگاه استیضاح ترامپ درباره اوکراین در سال 2019 از تلاش ها حمایت نکرد.

سربازان مسلح در مقابل پایتخت. عکس: EFE
لیز چنی رئیس کنفرانس جمهوری خواهان گفت: “هیچگاه خیانت بزرگتری نسبت به رئیس جمهور ایالات متحده و سوگند وی به قانون اساسی رخ نداده است.”
وی گفت: “من به استیضاح رئیس جمهور رای خواهم داد.”
چنی شماره 3 جمهوریخواه مجلس است.
روز سه شنبه ، مایک پنس معاون رئیس جمهور اعلام کرد که قصد ندارد به اصلاحیه 25 ام برای حذف ترامپ از کاخ سفید اشاره کند. پنس در نامه ای خطاب به رئیس مجلس نمایندگان ، نانسی پلوسی ، دموکرات کالیفرنیا گفت: “این به نفع کشور یا مطابق با قانون اساسی نیست.”
انتظار می رود مجلس نمایندگان حدود ساعت 15:00 (ساعت 17:00 در آرژانتین) درباره استیضاح رای گیری کند. نتیجه شما من شک ندارم.
تصویب کیفرخواست به معنای آغاز رسمی روند استیضاح علیه چهل و پنجمین رئیس جمهور ایالات متحده است که اولین شخص در تاریخ این کشور تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت. دو برابر در کنگره

خبرگزاری فرانسه
کمتر از یک هفته مانده به مراسم پخش رسمی 20 ژانویه ، که بایدن ریاست جمهوری را به عهده دارد ، ایالات متحده لحظاتی از تنش های سیاسی بی سابقه و بی سابقه را تجربه می کند.
مقامات قبلاً مرتكب شده اند نمایشگر عظیم پلیس در واشنگتن با بیش از 10 هزار کارمند و در حال نصب نرده ها در اطراف پایتخت.
این مراحل در مراسم سرمایه گذاری انجام می شود تا از صحنه های روز آشفته چهارشنبه گذشته در سراسر جهان جلوگیری شود.

گارد ملی ، 24 ساعت در کنگره. عکس: بلومبرگ
مجلس سنا
پس از ارسال مقالات توسط مجلس ، پلوسی می تواند تصمیم بگیرد که چه زمانی آنها را به سنا ارسال کند. طبق برنامه فعلی ، سنا جلسات خود را تا 19 ژانویه از سر می گیرد. روز قبل با فرض بایدن.
چاک شومر ، رهبر دموکرات های سنا در نامه ای به همتایان خود گفت که شورش های مرگبار هفته گذشته در کاپیتول هیل توسط گروهی وفادار به ترامپ “یکی از سیاه ترین روزهای تاریخ” بود. از ایالات متحده “
قیام 6 ژانویه “از روز اول ، از جمله دبیران دفاع ، امنیت ملی ، دولت و دادگستری ، از جمله دیگران ،” به ما نشان داد که ما به افراد واجد شرایط و مورد تأیید سنا (که در موقعیت های موقت نیستند) در موقعیت های اصلی امنیت ملی نیاز داریم. ” با دیگران ، سومر می نویسد.
وی افزود: “چالش های اقتصادی پیش روی ملت ما همچنین نیاز دارد كه نامزدهای پست های اصلی اقتصادی در اسرع وقت تأیید و انجام وظیفه كنند.”
اظهارات وی بخشی از تلاش گسترده متحدان بایدن برای تأیید سریع برخی از نامزدهای پیشنهادی وی بود.
منبع: آنسا ، خبرگزاری فرانسه و AP
[ad_2]