[ad_1]
ایالات متحده ، کانادا ، برزیل ، اروگوئه ، کلمبیا و شیلی با جدیت پارلمان جدید ونزوئلا را که در انتخابات مورد مناقشه 6 دسامبر شرکت کرد ، رد کرده و آن را “غیرقانونی” خواندند زیرا این نمایندگی فقط رژیم نیکلاس مادورو است.
دولت های شش کشور بر این شخصیت تأکید داشتند “فریب خورده” در انتخابات قانونگذاری ، جایی که مخالفان شرکت نکردند ، و آنها دوباره ادعا کردند چهره خوان گوایدو ، که چهره او در میان ونزوئلایی ها قرار گرفت.
“این نهاد متقلبانه که اخیراً انتخاب شده است ، کاخ قانونگذاری فدرال در کاراکاس را اشغال کرده است. ما معتقدیم که این گروه غیرقانونی است و ما آن را به رسمیت نمی شناسیم ، و همچنین اظهارات آن را به رسمیت نمی شناسیم. ” وی گفت: “رئیس جمهور گوایدو و شورای ملی تنها نمایندگان دموکراتیک مردم ونزوئلا هستند که توسط جامعه جهانی شناخته شده اند.”
وزیر امور خارجه کانادا فرانسوا-فیلیپ شامپاین گفت که “از آنجا که انتخابات نه آزاد و نه عادلانه بود ، کانادا به رسمیت شناختن مجلس شورای ملی 2015 به عنوان قانونگذار قانونی ونزوئلا و رئیس جمهور آن به عنوان رئیس جمهور موقت” جمهوری ادامه خواهد داد. .
اروگوئه ، با مشخصات بین المللی جدید در زمان رئیس جمهور لوئیز لاکاله پو ، مصمم بود. او ادعا می کند که “مشروعیت پارلمان جدید چاویستا را به رسمیت نمی شناسد ، زیرا” بدون حداقل ضمانت های شفافیت ، شمول و بررسی “از انتخابات کناره گیری کرد.

پارلمان جدید ونزوئلا پس از 5 سال تحت کنترل مخالفان در دست حزب حاکم بود. عکس: خبرگزاری فرانسه.
ابلاغیه اروگوئه توسط وزیر خارجه فرانسیسکو بوستیلو امضا شد مستقیماً دولت ونزوئلا را به عنوان یک دیکتاتوری واجد شرایط می کند. وی گفت: “نقض حاکمیت قانون توسط نیکولاس مادورو توسط رژیم دیکتاتوری” و “عدم تفکیک قوا در ونزوئلا” بیانگر “چارچوب تخریب نهادهای دموکراتیک” است.
برزیل ، یکی از بزرگترین منتقدان Chavismo در منطقه ، گفت که “با توجه به درخواست مادورو برای ایجاد یک مجمع جدید بر اساس تمسخر انتخابات دسامبر گذشته ، دولت برزیل تایید مجدد خود را از انتخاب قانونی 2015 ملی مجمع و تعهد آن به نیروهای دموکراتیک ونزوئلا. “
وزیر خارجه برزیل ارنستو آراوخو اعلام کرد که دولت ژائر بولسونارو به کار خود با “قانونگذار فعلی و خوان گوئیدو به عنوان رئیس جمهور مسئول ادامه خواهد داد ، امیدوار است که انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی آزاد و شفاف برگزار شود.”
همتای شیلی وی ، آندرس آلاماند ، تأیید کرد که AN ، “توسط دیکتاتوری مادورو نصب شده است ، به دلیل منشأ تقلب فاقد مشروعیت است.”
دولت ایوان دوکه کلمبیایی از عبارات مشابهی استفاده می کند. وی گفت: “کلمبیا مشروعیت یا مشروعیت انتخابات تقلبی 6 دسامبر سال 2020 را به رسمیت نمی شناسد ، با توجه به شیوه ضد دموکراتیک و نامنظم آن.”
منبع: AFP ، EFE و AP
[ad_2]