تنش و درگیری شدید در راهپیمایی طرفداران دونالد ترامپ: آنها وارد پایتخت شدند

[ad_1]

وضعیت از ولتاژ شدید این چهارشنبه در رخ داد ما برای اعتراض طرفداران دونالد ترامپ ، رئیس جمهور مستعفی رئیس جمهور در ورودی پایتخت. برای تظاهرات ، سنا بحث را متوقف کرد از کالج انتخاباتی ، جایی که پیروزی جو بایدن تأیید می شود.

چندین ساختمان اداری کنگره آمریکا به عنوان حامیان رئیس جمهور ترامپ تخلیه شدند آنها پایتخت را محاصره کردند در اعتراض به شکست انتخاباتی رئیس جمهور ، مطابق تصاویر همه رسانه های مستقر در آنجا.

این خشونت ها به گونه ای بالا گرفت که شهردار دموکرات های شهر واشنگتن ، موریل الیزابت بوثر ، تصمیم گرفت که پایتخت آمریکا حکمرانی کند مقررات حکومت نظامی وخاموشی در ساعت معین شب از ساعت 18 این چهارشنبه (20 در آرژانتین) شروع می شود.

در میان هیاهویی که پلیس سعی در پراکنده شدن داشت گاز اشک آور به معترضین ، خود ترامپ خواستار آرامش شد. و از پیروان خود خواست “صلح و آرامش خود را حفظ کنند”.

معترضین رئیس جمهور دونالد ترامپ روز چهارشنبه به یك ساختمان كنگره در واشنگتن حمله كردند.  عکس: خبرگزاری فرانسه

معترضین رئیس جمهور دونالد ترامپ روز چهارشنبه به یك ساختمان كنگره در واشنگتن حمله كردند. عکس: خبرگزاری فرانسه

برخی از معترضین از ساختارهایی که برای تحلیف رئیس جمهور منتخب ، جو بایدن ، دموکرات – برنامه ریزی شده برای 20 ژانویه – استفاده کردند و به پله های کنگره نزدیک شدند.

پلیس به افسران دستور داد ساختمان توپ و سایر دفاتر اطراف مجلس نمایندگان را در مرکز شهر واشنگتن ترک کنند.

سرانجام كاپیتول بسته شد و بیانیه ای صادر شد كه توضیح می داد به دلیل “تهدید امنیت خارجی” هیچ کس نمی تواند وارد ساختمان شود یا از آن خارج شود.

به گفته رسانه های محلی ، مایک پنس معاون رئیس جمهور در حال خروج ، که ریاست جلسه مشترک را بر عهده داشت ، دیده می شود ، من تمام شدم از سالن سنا در میان صدای معترضین در اطراف پایتخت.

نانسی میس جمهوری خواه در توئیتی نوشت: “من فقط دفتر خود را در کانن تخلیه کردم.” “اکنون شاهد حمله معترضین به پلیس کاپیتول هستیم.” وی افزود: “این اشتباه است. این ما نیستیم.”

این خشونت ها تنها ساعاتی پس از سخنرانی ترامپ در واشنگتن به طرفداران خود آغاز شد. که صبح بی سر و صدا ملاقات کرد و از آنها خواست که علیه تصدیق پیروزی بایدن در انتخابات 3 نوامبر تظاهرات کنند.

سپس ترامپ این حرف را تکرار کرد من پیروزی بایدن را قبول نمی کنم، علیرغم این واقعیت که ادعاهای وی مبنی بر کلاهبرداری توسط چندین دادگاه در کشور رد شد و دانشکده انتخابات پیروزی رئیس سابق حزب دموکرات را تأیید کرد.

منبع: EFE و AFP

تنش در پایتخت واشنگتن در میان معترضین به ترامپ قبل از تأیید آتی پیروزی بایدن

[ad_2]

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *