[ad_1]
تعداد بالای مرگ ناشی از covid-19 در شهرستان لس آنجلس ، ایالات متحده ، مقامات محلی را وادار کرده است که میزان سوزاندن بدن در روز را برای “مربا” از اجساد در کوره های سوزاندن و بیمارستان های شهر.
“تعداد بسیاری از مرگ های ناشی از covid-19 وجود دارد و انباشت اجساد آنقدر زیاد است که محدودیت های هوا در سوزن سوزها برداشته شده است.. اکنون می توان موارد بیشتری را سوزاند ، نشانه چگونگی وخیم بودن اوضاع است “. اریک فاگل-دینگ ، اپیدمیولوژیست و نماینده فدراسیون دانشمندان آمریکایی گفت.
واقعیت این است که از 1 ژانویه بیش از 4000 مرگ از مجموع 14000 مورد مرگ 19 نفر در 19 سال در شهرستان لس آنجلس در طول بیماری همه گیر گزارش شده است. در سه هفته گذشته

عفونت های کوید -19 در لس آنجلس و بیمارستان های اشباع شده چند برابر شده است. (خبرگزاری فرانسه)
بیش از دو برابر مرگ
در مواجهه با این وضعیت ، منطقه مدیریت کیفیت هوا در ساحل جنوبی (SCAQMD ، انگلیسی) ، نهادی که مسئول کنترل کیفیت هوا در منطقه است ، تصمیم به افزایش مرزهای سوزاندن بدن گرفته است.برای محافظت از بهداشت عمومی و پاسخ به شرایط اضطراری فعلی “.
“میزان مرگ و میر فعلی بیش از دو برابر سالهای قبل از همه گیری استSCAQMD در بیانیه ای گفت: “این امر منجر به بیمارستان ها ، خانه های تشییع جنازه و کوره های سوزاندن می شود که بیش از ظرفیت آنها است و نمی توانند پرونده های مورد تقاضا را رسیدگی کنند.”
در حقیقت، احتمال فوت یک فرد بستری در بیمارستان کوید 19 در شهرستان لس آنجلس در ماه های اخیر دو برابر شده است ، طبق تحلیلی که این هفته توسط اداره بهداشت شهرستان منتشر شده است.

مرگ و میر کوید تعداد اجساد ارسالی برای سوزاندن را دو برابر کرد. (خبرگزاری فرانسه)
به طور خاص ، بر اساس این مطالعه ، احتمال کسی که در اثر بستری شدن در اثر بیماری درگذشته از اوایل نوامبر از حدود 1 در 8 در سپتامبر و اکتبر به حدود 1 در 4 رسیده است.
و این ارقام در هفته های اخیر افزایش یافته است ، زیرا در اوایل ماه نوامبر کمتر از 20 مورد مرگ 19 نفر در روز در این شهرستان اتفاق می افتد ، در حالی که آنها در هفت روز گذشته گزارش شده بودند. بیش از 200 مرگ روزانه، داده های روزنامه ها را نشان دهید لس آنجلس تایمز.
وضعیت بحرانی در بیمارستانها
فیگل-دینگ ، اپیدمیولوژیست توضیح می دهد ، یکی از دلایل اصلی وضعیتی که اکنون لس آنجلس با آن روبرو است این است که بستری شدن در بیمارستان در یک نقطه “حیاتی” است و تخت های بخش مراقبت های ویژه “کاملاً پر” هستند.
این متخصص گفت: یافتن تختخوابها در سراسر کشور بسیار دشوار است ، به ویژه در جنوب کالیفرنیا و به ویژه در لس آنجلس.

تخت های مراقبت های ویژه در چندین بیمارستان در لس آنجلس شلوغ است. (AfP)
در سطح ملی ، فاگل-دینگ معتقد است که ایالات متحده چنین است “در بدترین حالت”، با حدود 4000 مرگ روزانه.
براساس تعدادی از دانشگاه جان هاپکینز ، ایالات متحده بیش از 400000 مورد مرگ و 24 میلیون عفونت را ثبت کرده است.
با این حال ، طبق گفته فاگل-دینگ ، اوضاع بیماری همه گیر می تواند در تابستان بهبود یابد ، که گفت که “امیدوارم” که تا آن زمان تزریق واکسن “بسیار مقرون به صرفه تر است، بسیار راحت تر دریافت می شود “.
پیش بینی آنها نشان می دهد که در تابستان وجود دارد حدود 115 میلیون نفر در کشور واکسینه شده اند، تخمین هایی مشابه با رئیس جمهور جدید ایالات متحده ، جو بایدن ، که قول داده 100 میلیون نفر را در 100 روز نخست قدرت واکسینه کند.
وی گفت: “رئیس جمهور بایدن وظیفه بسیار دشواری برای خنثی كردن این بیماری همه گیر دارد: محدود كردن سفرهای بین المللی ، افزودن نیاز به آزمایش و قرنطینه ، مقابله با تاخیرهای واكسیناسیون و یافتن راه هایی برای بسیج سریعتر آن.”
منبع: EFE
[ad_2]