[ad_1]
بیش از 60 کشور در حال توسعه ، به رهبری هند و آفریقای جنوبی ، روز شنبه از سازمان تجارت جهانی (WTO) س askedال کردند ثبت اختراعات واکسن را به مدت سه سال به حالت تعلیق درآورید و سایر محصولات ضد ویروس کرونا.
این پیشنهاد که توسط 62 کشور از جمله ونزوئلا و بولیوی به WTO ارسال شده است ، به دلیل عدم توافق بیش از نیم سال بحث ، آنچه را که در 2 اکتبر 2020 ارائه شد کمی اصلاح کرد.
متن بر این تأکید دارد تعلیق “باید حداقل برای سه سال پس از تصمیم گیری لازم الاجرا باشد”.
سپس شورای عمومی WTO باید بررسی کند یا خیر شرایط استثنایی طرفین مدافع این پیشنهاد در یادداشت رسمی به آژانس گفتند که تعلیق حقوق مالکیت معنوی را توجیه می کنند و در غیر این صورت چنین اقدامی خاتمه می یابد.
متن جدید مشخص می کند که کدام محصولات باید اختراع ثبت شده خود را خاتمه دهند ، از جمله “تشخیص ، درمان ، واکسن ، وسایل پزشکی ، تجهیزات محافظت شخصی ، مواد و اجزای آنها و همچنین روش های تولید” در مبارزه با ویروس کرونا.

بیش از 60 کشور در حال توسعه از سازمان تجارت جهانی (WTO) خواسته اند که حق ثبت اختراعات را “حداقل برای سه سال” به حالت تعلیق درآورد. عکس: AP
طرفین ارائه دهنده پیشنهاد تأیید کردند که با توجه به ظهور انواع جدید ویروس که احتمالاً در برابر درمانها و واکسنها مقاوم هستند ، این اقدام برای افزایش تولید ابزار ویروس کرونا “فوراً فوری” است.
رد پیشنهاد
بسیاری از کشورهای پیشرفته و شرکت های دارویی با این استدلال که “تعلیق اختراع ثبت شده باعث افزایش تولید واکسن در کوتاه مدت نمی شود” با این پیشنهاد مخالفت می کنند ، زیرا زیرساخت های لازم برای تولید آنها در مناطق در حال توسعه هنوز وجود ندارد.
آنها همچنین اطمینان حاصل می کنند که حقوق مالکیت معنوی ، که توسط حق ثبت اختراع محافظت می شود ، “برای ارتقا research تحقیقات ضروری است”.
و تأکید کنید که بدون آنها امکان تبدیل شدن به a وجود ندارد زمان ثبت فقط یک سال بیش از ده واکسن علیه Covid-19.
اجلاس کلیدی
پیشنهاد جدید چند روز قبل از شروع مجمع سالانه سازمان بهداشت جهانی ارائه شد که در آن افزایش تولید واکسن یک مسئله اساسی خواهد بود.
علاوه بر این ، ارائه همزمان با اجلاس سلامت G20 بود که در آن رهبران چندین کشور بر لزوم توزیع یکنواخت واکسن اصرار داشتند.
این واقعیت که دولت ایالات متحده در اوایل ماه جاری افتتاح خود را برای تعلیق حق ثبت اختراع اعلام کرد ، در زمانی که این کشور به سرعت در واکسیناسیون بزرگسالان پیشرفت می کند ، امیدواری را برای آغاز مذاکرات در WTO تقویت می کند.
از طرف خود ، کاترین تای ، نماینده تجارت ایالات متحده ، گفت که “این یک بحران جهانی بهداشت است و شرایط فوق العاده همه گیر Covid-19 نیاز به اقدامات اضطراری دارد.”
تای در اوایل ماه مه توضیح داد: “هدف تهیه هرچه بیشتر واكسن های ایمن و مثر برای بیشتر افراد است.”
با اطلاعات از EFE
CB
[ad_2]